Massage på Frederiksberg – Københavnertur med forkælelse

Konen og jeg tager jo jævnligt en smuttur til København, hvor vi ofte sætter selvforkælelsen i højsædet. Det vil nok mere sige, at jeg næsten altid forkæler fruen, så hun kan holde det gode humør. Denne her tur var ikke nogen undtagelse. Jeg havde booket massage på Frederiksberg nogle uger i forvejen, da hun altid bliver glad for lidt kropspleje, så det skulle da prøves. Jeg ringede til Le Luma, som skønhedsklinikken hedder og bookede tid til massage på adressen på Frederiksberg, og heldigvis var der en ledig tid. På dagen gik vi en tur på strøget, købte lidt tøj, og jeg fik mig dag også et par nye vinylplader til samlingen, som jeg glæder mig til at høre.

En smuttur med den nye metro – Massage på Frederiksberg
En halvtime før min kones overraskelse med massage på Frederiksberg[3], afslørede jeg, at jeg havde en overraskelse. Jeg er egentlig rimelig romantisk anlagt, så jeg vil ikke sige, at ligefrem blev overrasket, men glad blev hun da. Vi tog metroen fra Nørreport og trillede stille og roligt mod Frederiksberg, og vi blev overraskede over, at du skulle tage i omegnen af 10 minutter at frem tid vores massage-sted på Frederiksberg. Da konen så Le Luma-skiltet udbrød hun: ”Neeeej, det er jo en skønhedsklinik”. Og jeg gav hende et blidt klem på skulderen. ”Jeg bliver herude og ser mig omkring”, sagde jeg og fandt mine cigaretter frem fra brystlommen.

Massage på Frederiksberg giver glade koner
Jeg sonderede området i den time, hvor hun var inde og få sin massage. Jeg ventede på hende udenfor klinikken, da hendes massage var ved at være færdig. Hun kom ud og så så let og glad ud i blikket. Hun gav mig et kæmpekram og sagde: ”Tusinde tak, skat”. Vi tog metroen til Nørrebro Runddel, da vi skulle spise aftensmad på Oysters and Grill. Efter hendes massage på Frederiksberg var der ellers lagt i Kakkelovnen til romantik og Biotur. Endnu en vellykket Københavnertur herfra. Over and out.