Perfekt lørdagsfrokost – Restaurant på Islands Brygge

Her i de kolde vintermåneder kan det føles som om lyset, solen og sommeren er meget langt væk. Derfor har vi været i gemmerne, hvor vi har fundet en lille solskinshistorie frem fra det københavnske. Dagens indlæg skal nemlig handle om et restaurantbesøg vi havde på Islands Brygge i sommers, hvor solen stod højt på himlen. Læs med her og bliv varmet godt igennem.

Restaurant på Islands Brygge – Skønne omgivelser

Café Nöa’h er en hyggelig restaurant, der ligger på Islands Brygge direkte ud til det hyggelige og maritime havnemiljø, hvor man om sommeren kan tage en dukkert. Her er masser af liv og en positiv og positiv atmosfære, som man skal lede længe efter at finde andre steder i byen. Her blev vi placeret ved et bord uden for, hvilket passede os helt perfekt, eftersom vejret var helt fantastisk. Her kunne vi følge med i livet på havnen fra første parket.

Fantastiske frokostanretninger til både den store & lille sult

Menukortet består af klassiske frokostretter med et moderne tvist. Her er der i dén grad tænkt over råvarerne og smagene. Her finder du alt fra saftige burgers og spændende sandwiches til sprøde salater og smukt anrettede smørrebrød. Vores valg faldt på to stykker smørrebrød pr. person og et glas hjemmelivet, iskoldt lemonade. Helt perfekt. Friskt og enkelt uden unødvendig indpakning – lige hvad man havde brug for på en varm sommerdag, hvor solen stod højt på himlen.

Her på redaktionen at slå et smuk forbi Café Nöa’h, hvis du er på kanter, eller hvis du er på udkig efter en restaurant på Islands Brygge. Her kommer du til at sidde i første række til vandet, og vi har svært ved at forestille os, at der ikke skulle være smukt året rundt.