Hårfjerning på Frederiksberg – Forkælelse til konen… igen

Ja, så er vi her igen, og jeg begynder efterhånden at fremstå som noget af en tøffelhelt, det ved jeg. Men når man arbejder med noget så maskulint som motorcykler, som bliver man altså også nødt til at gøre en indsats for at trække i en anden retning. I dag har jeg bestilt hårfjerning på Frederiksberg til konen, da vi har endnu en københavnertur i sigte. Konen har sådan nogle små lyse hår på overlæben, som hun dagligt brokker sig over. ”Jeg ligner jo fandme en mand”, bander hun foran spejlet, mens hun voldtager sin overlæbe med en pincet. Så jeg bestilte altså tid hårfjerning på Frederiksberg hos Skønhedsklinikken Revebel.

Det lyder for sindssygt – Hårfjerning på Frederiksberg
Og ja, hun blev da glad for min bestilling. Jeg gad faktisk ikke overraske hende denne gang, for hun er sgu ved at blive så vant til det. Jeg må også sige, at da jeg læst om denne her hårfjerning på Frederiksberg, syntes jeg, det løb en anelse sindssygt, men jeg er jo heller ikke vant til selv at lægge krop til så noget skønheds-halløj. Behandlingen lyder lidt som om, man sætter en lille bitte stungun ind i hårsækken. Man bruger simpelthen en elektrisk nål, som så frigiver et lille stød i hårsækken, så det uønskede hår dør. Det skulle ovenikøbet være lidt smertefuldt, men det er hun åbenbart ligeglad med.

Det er åbenbart smertefuldt at være kvinde…
Da jeg fortalte hende om proceduren for denne her hårfjerning på Frederiksberg, grinede hun mig bare op i hovedet. Jeg var åbenbart ikke klar over, hvor meget kvinder dagligt går igennem for at være smukke for os mænd. Var jeg overhovedet klar over, hvordan er føltes at plukke øjenbryn eller få en voksning af benene, og det er jeg jo ikke. Nå, men selvom bølgerne gik lidt højt, så glæder hun sig til sin hårfjerning på Frederiksberg, så der ikke længere skal være anlæg til moustache.