Mad ud af huset – Odense

Kender i det når man skal holde fødselsdag for sit barn, så vil man bare også rigtig gerne nyde denne dag med sin familie og gæster. Det er altid træls hvis man skal være i køkkenet hele dagen, for så synes jeg bare absolut ikke at man når hverken at se eller tale med alle de gæster som er kommet for at fejre ens barn.

I år var jeg sikker på at jeg i hvert fald ikke skulle sidde i køkkenet. Men så var spørgsmålet jo lige, hvad skulle man så finde på? Hmm. Vi søgte lidt på nettet omkring mad ud af huset odense. Der var da godt nok mange forskellige ting man kunne vælge imellem. Man kunne vælge alt fra Pizza og burger til sushi og kinesisk mad.

Nu var det andet spørgsmål jo så bare, hvad skal man vælge. Man skal jo helst vælge noget alle kan lide. I forhold til burger og pizza, så synes jeg godt at det kunne gå hen og blive en børnefødselsdag – og det var det jo ikke, det var jo mere en familie fødselsdag. Sushi? hmm, hvad hvis nogen ikke kan lide sushi, ja så havde vi jo et problem.

Efter at have søgt mad ud af huset odense stødte jeg på China Wok House. Jeg læste lidt på deres hjemmeside, og blev faktisk helt hooked på at det skulle være det! Her kunne man nemlig bestille alt muligt forskelligt. Ja, man kunne faktisk sammensætte sin egen menu hvis det var.

Vi valgte at prøve deres kinesiske buffet, da det var det vi fik anbefalet fra dem! Godt at vi gjorde det, for det smagte jo fantastisk! Endelig en fødselsdag hvor mor ikke skal stå i køkknet.

Så hvis i også er i tvivl om hvad i skal vælge ift mad ud af huset i odense, så kan jeg klart anbefale China Wok House. Vi havde en kæmpe succes med dem.