Få den højeste skrotpræmie

Er du også en af den som har en megagammel bil som bare står og samler støv i garagen? Eller har din bil ligefrem kørt de alle raller sidste kilometer? Så står du i hvert fald i samme situation som os herhjemme hos familien Strøbæk.

Vi har længe gået rundt og tænk hvad vi skulle gøre med vores meget gamle biler. Det har også været et svært valg, da vi faktisk føler at vi har nogle ’’ minder ’’ med bilerne, og derfor har vi altid syntes at det var synd bare at komme af med dem. Men så på den anden side, så kan man jo heller ej have dem for evigt i garagen.

Langt om længe blev Linda og jeg enige om at vi skulle have skrottet bilerne. Det ville nok være det bedste for os alle. Så vi gik i gang for at tjekke hvor vi kunne få en høj men samtid den bedste skrotpræmie.

Hold dag op hvor var der mange forskellige som tilbyder at skrotte ens bil. Men efter lidt søgen på nettet valgte vi at skrot bil hos en mekaniker i Greve. Vi kontaktede den søde herrer og han vejledte os omkring hvilke muligheder vi havde og ville også kigge på bilerne. Efter en behagelig snak med ham, endte vi også at gå videre med dem.

Han tilbød os den højeste skrotpræmie og vi følte os tryg hele vejen igennem. Vi havde simpelthen ingen udfordringer eller problemer undervejs. Så det var virkelig en behagelig proces.

Så hvis du også står og skal have skrotte din bil så kan vi klart anbefale at dem.