En anderledes fødselsdag for Noa med en Tryllekunster

Halløjsa i alle skønne mennesker. I dag har jeg endnu en god anbefaling til jer. Denne gang er det an anbefaling til dig som ønsker at lave en lidt mere speciel børnefødselsdag til din datter eller søn.

Michael, min mand, og jeg havde besluttet os for at Noas fødselsdag skulle være speciel i år. Men hvad skulle man dog lige finde på? Det er jo stadig børn i 7-8-årsalderen, så jeg synes også at det var begrænset. Der var jo selvfølgelig alle de forskellige almindelige lege SOM alle laver – men det var jo ikke det vi ville! Vi ville lave noget SPECIELT.

Søgen på nettet gjorde det ikke meget bedre, vi blev nemlig endnu mere forvirret – åh nej. Trods vores forvirreringer fandt vi faktisk den aller bedste idé – en tryllekunstner! JA SELVFØLGELIG DA!

Vi søgte lidt på omkring de forskellige muligheder der var – for der var jo godt nok en masse forskellige tryllekunstnere. Men vi faldt faktisk over Peter og hans mange gode anmeldelser. Nøj, hvor var folk da bare glade for ham. Og ved i hvad? Det kan jeg virkelig godt forstå.

Vi kontaktede Peter og havde en virkelig fin snak med ham omkring hvad han kunne tilbyde til Noas fødselsdag! Det lød virkelig spændende – og ret sjovt faktisk.

Tryllekunstneren kom ud til fødselsdagen og fik tryllet en masse ting væk, men også frem igen. Hold nu op hvor grinte børnene bare! De havde det simpelthen så sjovt med ham, at de faktisk de fleste gange blev ved med at råbe ’ EN GANG TIL ’.

Vi, som forældre, har været så glade for at vi valgte en tryllekunstner til Noas fødselsdag. Vi kan klart anbefale denne idé, og samtidig kan vi også virkelig anbefale Peter.

Så hvis i mangler en tryllekunster til jeres børnefødselsdag, så kontakt endelig Peter. I vil ikke fortryde det.