EBM – Kassesystem til din restaurant/cafe

Hej derude.

Jeg har for 1 måned siden åbnet en ny restaurant i hjertet af Frederiksberg.
Når man åbner en restaurant, er der enorm mange ting man skal være opmærksom på samt tage stilling til – så det kan være lidt svært at holde tungen lige i munden, men det lykkedes mig, og jeg har da indtil videre også haft succes med de fleste ting jeg har fået integreret i restauranten.

Jeg er i hvert fald enorm tilfreds med specielt én ting! – og det er mit valg af kassesystem til min restaurant.
Jeg havde dog fået anbefalet en masse forskellige udbydere fra nogle af de andre Restauranter og Cafeer som er i området, og som har fået integreret deres kassesystemer, men mit valg endte med at falde på EBM. For at være helt ærlig, så havde jeg ikke hørt om dem før min kammerat anbefalede dem. Noget som særligt gjorde at jeg valgte dem var, at systemet var så nemt og simpelt at bruge. Det er nemt både for mig som ejer, men også for mine medarbejder. Jeg kan rigtig godt lide at systemet kan dele regningen op til mine gæster uden at mine medarbejder skal stå med en lommeregner – for det virker efter min mening, ret uprofessionelt.
Systemet har faktisk også gjort det nemt for mig at oplære mine medarbejder, for de behøves ikke at huske de forskellige bordnumre osv.  det er nemlig visuelt vist i kassesystemet.
Det er virkelig smart og meget professionelt !

Jeg er derudover mere ind tilfreds med den service jeg har fået – og ikke mindst for systemet. Det har på en måde bare gjort det hele lidt mere overskueligt for mig.
Jeg kan derfor klart anbefale EBM hvis nogen af jer mangler et nemt og moderne kassesystem til jeres Restaurant eller Café – Jeg er helt sikker på at i ikke bliver skuffet!