Konen er med rogn – Babyshower lege

Tak skal I ha’, tak skai I ha’. Jep, den er god nok, om fire måneder skal Musse og jeg være forældre, og det er meget glædeligt for både hende og jeg. Og så er der de ting og events, som måske er lidt mere mor-agtige, som jeg ikke er så engageret i. Ja, hun skal holde babyshower for pigerne, og alt skal være blåt som ind i helvede, for vi skal jo have en søn. Jeg har, allernådigst, fået lov til at være ude af huset på dagen, mod at jeg finder på nogle babyshower lege, som jeg skal inspirere med.

Man arrangerer sgu da ikke sit eget babyshower
Jeg har allerede forklaret hende at et babyshower ikke noget, man holder, men er noget man får. Det fatter hun bare ikke, så hun har altså mod alle traditioner valgt at holde sit eget babyshower for en håndfuld veninder. Jeg har haft gang i de små grå, og her er så inspiration til en række babyshower lege, som jeg er kommet op med.

Babyshower lege – Navnedart
Jeg har en dartskive i kælderen, på den skriver jeg navne ud fra hvert nummer, og det tal der får flest navne, har vi tænkt os at kalde vores søn. Det kræver selvfølgelig, at pigerne kan ramme, ellers er der en risiko for, han ikke kommer til at hedde noget som helst.

Babyshower lege – Knallertkoger i gården
Jeg har en gammel Puch Maxi, som de kan bruge I gården. Jeg tegner et cirkel, og den der holder sig bedst inde for cirklen i løbet af kogningen, får lov at være Gudmor.

Babyshower lege – Farsbrød
Hver pige til babyshoweret tager et farsbrød med. Dét farsbrød der kommer tættest på fødselsvægten, får lov at være fast babysitter for den lille.

Succesen er sikker
Ja, det var så det, jeg mangler stadig et par indslag, og jeg håber, det kommer løbende. Du kan holde dig opdateret med nye tiltag her på siden, og måske der også vil komme nye ideer til babyshower-lege-tiltag. Vi skrives ved.