Ansigtsbehandling i København – Ægte velvære for alle pengene

Er du på udkig efter en professionel ansigtsbehandling i København? Så lad os give dig et dig et godt råd: Besøg Mynthe Økologisk Hudplejeklinik på Vesterbro! Her bliver du forkælet med de skønneste behandlinger udført med virksomme økologiske produkter af højeste kvalitet, og du får rig mulighed for at slappe af i de rolige og indbydende omgivelser – et dejligt afbræk fra en travl hverdag.

Nu tænker du nok ”Men er denne blog ikke for motorcykelentusiaster?” – jo jo, men vi skal vel også have det lidt godt engang i mellem? Og det må man altså bare sige, at man har hos Mynthe Økologisk Hudpleje.

For et par uger siden var vi et par stykker her fra redaktionen, der tog turen til København – netop for at forkæle os selv. Vi havde bestilt et lækkert hotel bestilt bord på en fantastisk fransk restaurant og også booket tid til en ansigtsbehandling i København.

Hos Mynthe Økologisk Hudplejeklinik blev vi taget godt imod lige fra begyndelsen, og man kunne hurtigt mærke, at man var kommet ind hos en professionel hudekspert. Alle produkter er, som navnet også indikerer, 100 % økologiske og nøje udvalgte for den bedste virkning. Produkterne er virkeligt lækre og nænsomme mod huden. Vi fik hver en ansigtsbehandling, der havde fokus på at opfriske træt hud – en lækker frugtig behandling med masser af energi. Nu er huden helt klar til efteråret.

Efter behandlingen fik vi en meget professionel rådgivning i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til vores hudtyper. På den måde kan man forlænge de gode resultater og tage lidt af den skønne spa-stemning med sig hjem på badeværelset. SKØNT!

Efter vores forkælelsesweekend i København kan vi kun anbefale Mynthe Økologisk Hudplejeklinik.