De bedste festkjoler til bryllup

Hvad giver man sin kæreste i julegave? Det har jeg brugt latterligt mange timer på at tænker over – hvert eneste år. Og nu har jeg efterhånden været hele repertoiret igennem: Ringe, lingeri, smykker, alle mulige smykker, oplevelser, keramik, underlige møbler og alskens dippidutter og dingenoter. Jeg har dog aldrig overvejet kjoler. Og jeg har aldrig turdet bevæge mig ud i det, men denne her gang, tog jeg chancen – yes jeg gjorde det, jeg har kigget på festkjoler til bryllup hos Olivia CPH. Og overraskende nok… Det er var en superfed butik og superfed rådgivning.

Ja, vi skal nemlig til bryllup i marts
Vi blev nemlig inviteret til i foråret, og min kæreste havde gået og ævlet om, hvilken kjole hun skulle tage på til brylluppet. Så da jeg havde hørt på alt det i en måneds tid, så tog fanden ved mig og jeg søgte på Google efter ”festkjoler til bryllup”, hvor jeg altså faldt over Olivia CPH. Jeg var inde forbi butikken på Frederiksberg, hvor jeg blev taget godt imod. Virkelig god service. Jeg blev meget adspurgt om min kærestes størrelse, og jeg forsøgte efter bedste evne at vise størrelsen med bedste timeglasforms-bevægelser, som jeg gjorde med hænderne.

Festkjoler til bryllup – Jeg har stedet
Da min kæreste åbnede julegaven med kjolen i, blev hun så sindssygt glad, at jeg sjælden har set noget lignende. Hun skreg nærmest af glæde, og jeg sad der ved siden af juletræet, og havde svært ved at forstå, at nogen kan blive så glad for en gave, men det gjorde hun altså. Det var sådan en laksefarvet sag, som er sådan lidt gallaagtig i sin udformning. I hvert fald blev hun lykkelig – sygt lykkelig. Så jeg er i høj kurs i øjeblikket derhjemme, så hvis du leder efter festkjoler til bryllup til din dame, så skal du tjekke Olivia CPH ud. Det har styr på deres lort.[1]