Få din krop trimmet – Personlig træning i København

De fleste begynder at træne mere intensivt op til en sommerperiode, hvor man ikke har lyst til at se alt for flæsket ud, når man ligger rundt omkring på landets sandstrande og gør sig til. Jeg har det egentlig lidt omvendt. Når sommeren er forbi, plejer jeg at gå i intensiv træning – det hjælper på mit humør, når vi går de lidt mørkere måneder i møde. I år er jeg derfor startet med personlig træning i København[ hos coachen Niklas Vestergaard. Jeg startede i starten af september, har ikke fortrudt det en eneste gang, og jeg er allerede begyndt at se resultater på min ellers lidt polstrede figur.

Fornyet selvtillid – Personlig træning i København
Først og fremmest så holder jeg meget af Niklas Vestergård tilgang til træning. For Niklas er styrke og vægttab et biprodukt af, hvad det hele handler om – nemlig at opnå tilfredshed med sig selv – både indeni og udenpå. Jeg klikkede hurtigt med Niklas og hans rolige og professionelle nysgerrighed på mine mål og ønsker, gjorde mig med det samme motiveret. Med personlig træning i København føler jeg, at jeg ligesom er landet i min egen krop. Jeg har føler mig afbalanceret, og når jeg kigger mig i spejlet, kan jeg allerede se resultaterne begynde at blomstre. Jeg er meget tilfreds, og har allerede besluttet mig at fortsætte over vinteren.

Gør noget godt for dig selv – Du fortjener det
Det hører til sjældenhederne, at jeg gør noget aktivt godt for mig selv. De fleste ledige timer går med afslapning og film på sofaen, men med personlig træning i København har jeg fået ændret mit perspektiv. De ledige øjeblikke er muligheden for at arbejde med mig selv. Jeg er ikke blevet religiøs og hellig, men jeg får samtidig også at vide af min familie og venner, at de kan mærke en større livsglæde og et bedre nærvær hos mig. Så det er win win. Overvejer du at starte med personlig træning i København? Så giver jeg Niklas Vestergaard min største anbefaling.