Gør din hud klar til juledagene med et skønt og nærende boost – Ansigtsbehandling i Lyngby

Vintermånederne kan være en hård tid for huden. Fugt, kulde og vind kan nedbryde hudens naturlige barrierer, og huden kan komme til at fremstå trist og træt. Det er der heldigvis gode råd for! Her på redaktionen har et par af vores faste skribenter netop forkælet sig selv med en skøn ansigtsbehandling i Lyngby, hvor huden i dén grad blev opfrisket. En oplevelse fyldt med velvære, og som gjorde en synlig og mærkbar forskel på huden.

Hvilken ansigtsbehandling i Lyngby fik vi?

Nu er det ikke nogen hemmelighed, at vi her på redaktionen er ved at være lidt oppe i alderen, men det skal nu ikke holde os tilbage for en professionel ansigtsbehandling. Vi valgte en lækker DermaOXY-ansigtsbehandling hos waxandmakeup i Lyngby. Her kunne vi se frem til nærende anti-age behandling, der gav huden ny vitalitet og glans. Resultatet er en glattere, fastere og sundere hud med færre rynker og linjer. Du kan forvente en målrettet behandling, der både fokuserer på resultatet og din velvære.

Waxandmakeup – Her føler man sig med det samme velkommen

Når du træder ind i waxandmakeups skønhedsklinik i Lyngby, bliver du taget imod af et venligt personale, og du fornemmer hurtigt, at du er i trygge og professionelle hænder. Her kan du læne dig tilbage i fredelige omgivelser, slappe af og lade dig forkæle af en erfaren skønhedsekspert, der har stor viden inden for skønhedsbehandlinger, og som udelukkende bruger de bedste og mest virkningsfulde produkter på markedet.

Vi havde det skønneste besøg hos waxandmakeup, og der blev i den grad fyldt op på velværekontoen. Resultatet kunne både mærkes og ses. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til waxandmakeup – her er forkælelsesgaranti og høj professionalisme!