Få en iPhone reparation nær Rødovre – Det holder!

Jeg har ry for at være lidt af en fumlefingret klodsmajor, og der er sikkert noget om snakken. Selvom jeg brugers cover til min iPhone, så præsterer jeg alligevel at få den smadret flere gange om året – og jeg ved faktisk ikke, hvor jeg bærer mig ad. I sidste uge var jeg på cyklen i Rødovre, og så skulle jeg lige finde det helt rigtige stykke musik og cykle til – og vupti så ligger min telefon på asfalten med skærmen smadret. Jeg havde lige en halv time, så jeg imellem skærmstumperne søgte jeg efter iPhone reparation Rødovre og fandt frem til Onspotrepair.

Hurtigt klaret – iPhone reparation nær Rødovre
Jeg kunne se at Onspot Repair faktisk lå i Hvidovre, men jeg tog den korte tur på cyklen, og var fremme i butikken på ti minutter. Da jeg lagde min smadrede iPhone på disken, tog den ekspedienten den op imellem hænderne og sagde, at den godt nok så lidt medtaget ud. Jeg troede med det samme, det ville tage flere dage og koste en bondegård. Men da han så sagde, at den kunne være færdig på tyve minutter til en meget rimelig pris, så må jeg sige, jeg blev overrasket. Jeg kunne både vælge mellem en original Apple-skærm eller en kopi i A+-kvalitet. Jeg valgte en kopi, da jeg egentlig er ligeglad med, om min skærm er Apple eller ej.
Super og effektiv reparation til god pris
Da min iPhone reparation nær Rødovre var færdig, så min iPhone faktisk ud til at være så god som ny. Det var også bare dejligt, at de nye ridser nu var helt væk. Jeg sagde mange tak, kørte tilfreds mit dankort igennem og følte jeg havde gjort et scoop. Jeg hoppede op på cyklen igen og kørte glad hjem til tonerne fra Totos ”Africa”, som egentlig var det nummer, jeg ville have lyttet til.

Er du på udkig efter en iPhone reparation nær Rødovre? Så har Onspotrepair mine allervarmeste anbefalinger.