Fantastisk Massage i Hørsholm, Nordsjælland!

Dagen startede en morgen som alle de andre, dog fik jeg lavet en meget uheldig bevægelse da jeg tog mig et morgen bad, min nakke og skulder spændte derfor helt op, og smerter begyndte at komme med det samme.
Jeg måtte for en gangskyld derfor finde mig et professionelt sted, at få massage eller anden alternativ behandling da det ikke er første gang, at jeg har en muskel eller sene som sætter sig fast og giver spændinger og smerter i nakken og skulder.
Min mor anbefalede mig derfor Christianshus Kropsterapi i Hørsholm, Nordsjælland hvor hun plejer at få Body SDS som er en mere dybdegående og alternativ behandling mod fx. muskelsmerter, sportsaksder eller sågar din psyke hvis man som eksempel lider af traumer, mangel på selvværd, stress, angst eller depression.

Massagen som jeg skulle have var dog en mere almindelig massage, dog med dybdegående fokus op skulder og nakke, de andre steder som jeg har besøgt over de sidste par gange har også været gode, men så virkelig frem til at komme ud til  Christianshus Kropsterapi da min mor og andre jeg har hørt fra kun har snakket godt og meget positivt om deres behandling i klinikken.
Jeg ringede derfor til Per, efter at have fundet hans telefonnummer hurtigt på hans hjemmeside, jeg var derudover meget heldig at få en tid samme dag, da en anden kunde havde aflyst pga. sydom, vi fik en god snak i telefonen og vi aftale heraf, at jeg fik en afstressende massage på, ryg skulder og nakke.

Efter at have været hos Christianshus Kropsterapi og fået en helt igennem fantastisk Massage i Hørsholm kan jeg kun selv anbefale at besøge Per, som efter hans mange års erfaring med Body SDS, massage, eller endda psykisk behandling mod fx. stress, angst, eller depression, går et helt igennem fantastisk job med hurtige og professionelle resultater.

Tak for en god oplevelse