Mulepose som reklamesøjle

Muleposen som vi kender den fås i mange forskellige varianter. Den findes med kort og lang hank, i filt, bomuld og økologisk bomuld, samt i flere forskellige størrelser med og uden mønster. Muleposen er oplagt som reklame for din virksomhed. Den kan bruges til alt fra skovtur, hvor madpakken kan blive gemt i, til firmaarrangementer hvor man kan lægge gaver i posen til deltagerne. Poserne er lavet i kraftigt materiale, som gør at den også er oplagt som f.eks. indkøbsnet.

Muleposer med tryk har en størrelse, som gør dem oplagte til at få dit firmalogo på, da det kan trykkes så stort at det ikke er til at overse. Hvis din virksomhed er begyndt at tænke i miljørigtige baner, så er der også mulighed for at få muleposer i 100% bomuld, lavet på fairtrade. Disse poser kan være lidt dyrere end alternativet af muleposer, til gengæld er de gode for miljøet og kan genbruges mange gange.

Når du bestiller fra Topsupplies kan muleposer med logo variere en smule i pris. Det kommer selvfølgelig an på den enkelte pose, da der er forskel på modellerne, men hvor mange poser du bestiller, kan også have betydning for prisen.

Hvis det har interesse, men du ikke lige ved hvilken pose du skal vælge eller du har spørgsmål f.eks. mængden på din bestilling. Så er du selvfølgelig velkommen til at ringe til Topsupplies’ kundeservice på 70 12 41 00, hvor der vil sidde en dygtig og kompetent medarbejder klar til at hjælpe dig med din bestilling. Vi har åbent hos vores kundeservice alle ugens dage, da vi mener det giver en bedre oplevelse for vores kunder.

Det er også muligt at sende os en mail via salg@topsupplies.dk hvis du ikke lige føler at du har tiden til at ringe, eller du løbende kommer på flere ting du ønsker svar på.