”Sushi in Copenhagen?” – Vi har svaret!

For noget tid siden, var nogle stykker af os for redaktionen i København til endnu en motorcykelmesse. Vi tager faktisk afsted flere gange om året, da vi godt kan lide at fælge med i de nyeste tendenser, så vi også kan videreformidle, hvad vi oplever til vores læsere. Men i dag skal vores indlæg ikke omhandle motorcykler, men i stedet toplækker sushi og følelsen af at føle sig som en lokal i København. Selvom vi besøger hovedstaden flere gange om året, er vi dog langt fra lokale – vi bevæger os sjældent ret meget udenfor centrum, udover når vi er på diverse messer og motorcykeltræf.

Denne gang ankom vi om fredagen sidst på eftermiddagen, dagen før messen. Så vi havde fredag aften på egen hånd. Efter en tur på Strøget var sulten begyndt at melde sin ankomst, og som altid kunne vi godt spise en rigtig god omgang sushi. Vi elsker sushi adl libitum, så man både bliver mæt og man har mulighed for at prøve lidt af hvert.

Efter en hurtig søgning på nettet fandt vi frem til Nozomi Sushi i Store Kongensgade, nær Kongens Nytorv. De havde heldigvis et ledigt bord i den indbydende restaurant, som var moderne indrettet med et nordisk/japansk tvist, hyggeligt og trendy. Da vi blev henvist til vores bord, fik vi udleveret et menukort og et skema, hvor vi kunne afkrydse vores bestilling.

Maden kom hurtigt, og vi blev hurtigt enige om, at det sushien var helt i topklasse. Det var tydeligt at smage, at den var frisklavet, og der var kølet for de små detaljer. Vi fik alt fra inside-out-ruller og nigiri til kryderede stiks og sprøde rejer. Simpelthen så lækkert!

Dagen efter, da vi var på vej hjem fra motorcykelmessen, blev vi standset af et en lille gruppe unge turister, som stillede os spørgsmålet ”Where can we find delicious sushi in Copenhagen?” – og her kunne vi jo som nærmest indfødte Københavnere give dem et rigtigt godt bud, og endda vise dem vejen.