Debtia: Når der er fart på forretningen!

Udover at være MC-entusiast har du måske også en virksomhed ved siden af, lige som flere af os har. Jeg har selv oplevet, at jeg havde nogle dårlige betalere, og det vil sige, at jeg havde nogle kunder, som simpelthen ikke lige fik betalt deres regner og faktura.
Det blev for træls i længden. Derfor kontaktede jeg Debtia, der er et stærkt inkassofirma. I dag kører forretningen som smurt, og det giver mig da også en mere fri følelse, når jeg rammer landevejene på min MC.

Min oplevelse af Debtia som inkassofirma

Min personlige oplevelse af Debita som inkassofirma har været helt perfekt. De har været enormt effektive, når det kom til inddrivelse af mine nuværende krav, og de har været skarpe på at sikre færre dårlige betalere i fremtiden.
Min klare opfattelse af Debtia er, at de tager deres kunder, opgaver og arbejde meget seriøst. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var lidt usikker på at begive mig ud i et inkassofirma, men det er har virkelig fungeret uden problemer.

Skal du også samarbejde med et inkassofirma?

Hvis du selv står i problemer med sårlige betalere, så vil jeg bestemt give min varmeste anbefaling til at kontakte et inkassofirma – og det kunne sagtens være Debtia.
Så kan jeg i hvert fald sige med god ro i maven, at der bliver taget godt hånd om dig og dit firma. Når du får godt styr på kundernes betalinger, så får du også lettere ved at betale for din næste MC! Så det er da en kæmpe bonus, som jeg selv har haft gavn af. De er meget stille og rolige hos Debtia, når du ringer dem op, så kan det kan du sagtens gøre. De svarer meget gerne på dine spørgsmål, uanset hvor ”dumme” de er. Det var i hvert fald min egen oplevelse.