Gardinbussen har det sidste nye skrig inden for campingvognsgardiner

Jep, det er ganske vist: Vi har købt campingvogn, men det er en brugt en af slagsen, så vi fik lige behov for at få Gardinbussen til at komme omkring for at shine den lidt op. Den indvendige del af vognen trængte til en kyndig hånd, så da vi tidligere har benyttet os af Gardinbussen, tog vi kontakt til dem for at høre, om det var en opgave for dem.

Egentlig havde vi overvejet selv at køre forbi dem, når nu vi alligevel skulle ud at køre med vores nye campingvogn, men når nu Gardinbussen tilbyder opmålings- og monteringsservice i privaten, så siger man da ja tak. Desuden er det en klar fordel, at de kommer forbi og løser hele opgaven på hjemmeadressen. Så slipper man nemlig for at tage fri fra arbejde eller bruge af sin ferie på at få sat nye gardiner op i sin campingvogn.

Med Gardinbussen får du kvalitet og kompetent service hver gang

Vi havde nu vores tvivl, om Gardinbussen ville sige ja til at kaste sig over så lille en opgave med de campingvognsgardiner, men som de sagde, ”ingen opgave er for lille for os, og vi sætter en ære i at udføre alle opgaver med glans”. Så bliver man jo lidt varm om hjertet, når man tænker på, hvad de ville sætte i gang blot, fordi vi efterspurgte gardiner til en lidt gammel og ramponeret campingvogn.

Men selv sådan en størrelse kan få vinger. Her mener jeg i form af at tage sig meget bedre ud end man egentlig kunne forvente. Når først man har brugt lidt knofedt på at vaske, gnubbe og polere, så ser virkeligheden noget anderledes ud, og det gjorde vores nyindkøbte campingvogn da også, da først vi havde været i gang. Så da Gardinbussen efterfølgende fik monteret vognens nye gardiner, så så vores campingvogn faktisk hel ny ud.

Der kan man tale om kvalitet og kompetent service, der vil noget, så vi var meget begejstret over Gardinbussen og deres indsats.

Gardinbussen anbefaler vi gerne igen

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi er ganske godt tilfredse med Gardinbussen og deres indsats i vores campingvogn. Nu har vi benyttet dem to gange, og vi gør det gerne igen. Derfor tør vi også trygt anbefale dem til jer derude, hvis I står og har behov for nye gardiner eller andet i den stil.