GÅ AMOK I EN PØLSEVOGN!

Jeg var fornyelig til noget bryllupsfest, som forløb sig ganske smukt og klassisk. Tre-retter, smukke taler under middagen, højtidelig og god stemning, sprut og dans. Brylluppet stak dog ud på et helt særligt plan, og det var faktisk skrub-af-maden, som jeg vil huske et godt stykke tid fremover. Jeg tror aldrig, jeg har ædt så meget – altså det var nærmest vulgært. Da kl. nærmede sig 03:00 tog gommen fandt i DJ-mikrofonen og råbte ud over dansegulvet: ”SÅ ER DET BLEVET TID TIL AT GÅ AMOK I EN PØLSEVOGN”. Ja, jeg ved godt, jeg har lavet et link til pølsevognens side, men det var sgu så fedt, at du skylder dig selv at tjekke siden ud, du kan se hele hjemmesiden fra Byens Pølsevogn her. Prøv at tjekke den ud, men lad mig fortælle dig lidt om pølserne.

Måtte løsne bæltet – Gå amok i en pølsevogn
Da vi kom ud på gårdspladsen, stod der en vaskeægte original pølsevogn. Jeg masede mig frem imellem de andre gæster som en hund i natten, og blev velsignet af et ”halleluja”, da jeg så alle pølserne ligge og syde på grillpladen. Og da ja fik øje på menukortet – åh gud, to gange halleluja; Bernaisse hotdogs, klassiske hotdogs, chili hotdogs, bøfsandwich og alt andet, du ellers også finder i en klassisk pølsevogn. ”Jeg har altid villet gå amok i en pølsevogn”, skreg jeg op i pølsemandens ansigt. ”Det er fuldbyrdet”, sagde pølsemanden og blinkede til mig. ”TRE BERNAISSEDOGS OG TO CHILIDOGS”, skreg jeg. Og fem minutter stod det hele foran mig.

Gå amok i en pølsevogn og undgå tømmermænd
En ekstrabonus ved at gå amok i en pølsevogn er, at du næsten slipper for tømmermænd. Efter et utal af bøfsandwiches og forskellige typer hotdogs var min saltbalance blevet så høj, at jeg nærmest ædru. ”Ville du gå amok i en pølsevogn igen”, spørger du måske dig selv om. ”Jeg kunne gøre det HVER ENESTE DAG, er mit svar”.