En lækker skinjet behandling

Nu er det jo ingen hemmelighed, at vores redaktion består af en håndfuld garvede motorcykelentusiaster fra Fyn, men vi har nu også mange interesser, og vores blog skulle meget gerne indeholde et bred udsnit af oplevelser og anbefalinger, som vi ønsker at videre til vores læsere. Denne gang skal vores indlæg handle om Kirstens fødselsdags-weekend i København, hvor hun blev forkælet med spahotel, god mad og skinjet behandling hos Clinic Crae4You. En skønhedsklinik, som vi gerne vil slå et slag for – her bliver du forkælet efter alle kunstens regler!

Effektiv hudpleje hos Clinic Care4you

Kirstens oplevelse lyder også ret fantastisk, når du hun fortæller om det her på redaktionen, og vi kan også tydeligt se en forbedring i hendes hud – glat og med mere glød. Behandlingen var en såkaldt skinjet anti-age behandling, som reducerer tynd og slap hud, og som samtidig mindsker rynker og linjer. Resultatet er en frisk og velplejet hud med masser af glød. Huden slibes med professionelt udstyr, der ensarter og udglatter huden. Efter skinjet behandlingen fik Kirsten en kompetent rådgivning i produkter til hjemmebrug, som kan forlænge resultatet, og som sikrer en sund hudplejerutine.

Clinic Care4you – Den perfekte fødselsdagsfejring

Et besøg hos Clinic Care4you er, ifølge Kirsten, et besøg i forkælelsens tegn. Her kan du slappe af i fredelige omgivelser, mens en dygtig kosmetolog udfører behandlingen. Der er hele vejen igennem kræset for både kvaliteten og dit velbefindende, og du føler dig i trygge hænder fra start til slut. Kirsten anbefaler også, at man tager et kig i deres store udvalg af plejeprodukter, som kan gøre hverdagen lidt mere luksuriøs.

Kirsten kom hjem fra København med en helt ny energi, og hun kan kun anbefale vores læsere, at man tager et afbræk i hverdagen engang i mellem og husker at trække stikket ud. Det gør virkelig en forskel på den lange bane.