Butiksreoler med mersalg for øje!

Som butiksejer er det essentielt for mig at opdatere mit interiører – det fandt jeg ud af da jeg fik hjælp fra Nordshop Display. Lidt om mig: Jeg ejer et lille supermarked på Østerbro og har gjort det i flere år. Jeg er en gammel købmand der er stolt af mit fag,

I det sidste stykke tid, syntes jeg, at det havde stagneret med kunder i butikken. Vi har prøvet at køre med nogle forskellige kampagner, men desværre må vi erkende at det ikke har kunne betale sig.  For nylig var jeg til et møde for butiksejere, hvor vi kunne networke og få nogle tips og trick fra hinanden. Jeg fortalte om min problemstilling, og fik af vide, jeg skulle kigge på at optimere mine butiksreoler. Ved at optimere mine butiksreoler, var der mulighed for at kunne optimere mersalget i min forretning.

Jeg fik at vide at jeg burde kigge på Nordshop Display, der specialisere sig i at lave specialdesignede butiksreoler med mersalg for øje. Jeg var lidt skeptisk angående tanken, men besluttede mig for at kontakte forretningen og høre om de kunne hjælpe mig med at optimere mine butiksreoler i min forretning.

Vi fik aftalt et mødetidspunkt og en sælger kom ud til mig for at vise hvad de kunne gøre for mig. Jeg må sige at jeg var positivt overrasket over hvilket muligheder jeg havde for at optimere. Med sin Ipad i hånden, viste han mig hvordan, at butiksreolerne kunne stå i butikken og optimere mit space management. Jeg syntes det lød som en rigtig god ide, og indgik en aftale med Nordshop om at få sat nogle nye reoler op i butikken. Og sikke en forvandling der er sket siden. Efter at Nordshop har optimeret min butik, kan jeg mærke at omsætningen er steget markant. Jeg vil gerne sige mange tak Nordshop Display for at hjælpe en gammel butiksejer.