Fantastisk oplevelse hos Gourmet Sushi i Hillerød.

Det startede for en uge siden da jeg havde mine 5 veninder på besøg til noget reunion party. Vi skulle mødes hjemme hos mig, hvor vi skulle have nogle drinks og noget lækkert take-away. Vejrguderne havde været med os, så jeg gik i gang med at lave de forskellige drinks så de var kolde når pigerne kom. I forhold til maden havde vi ikke bestemt os endnu hvad det skulle være, men vi vidste at det skulle være noget lækkert og sundt som vi kunne nyde i solen på terrassen. Jeg sad og søgte på nettet på en masse forskellige take-away i området, da jeg lige er flyttet til Farum, så var det lidt svært lige at bestemme sig, da jeg ikke er så kendt i området. Efter at have læst forskellige anbefalinger, så fandt jeg endelig noget. Efter vi havde fået vores drinks, så foreslog jeg overfor pigerne om vi ikke skulle prøve Gourmet sushi take-away i Hillerød, da jeg havde set at de havde fået gode anmeldelser og tidligere var blevet anbefalet dem hvis jeg flyttede mod Nordsjælland da Hillerød ikke er særligt langt fra Farum.

Første indtryk da vi kom var virkelig godt. Manden som ekspederet os var meget venlig og imødekommende. Sushi’en så rigtig god ud i posen, så nu var spørgsmålet bare om det var smagte ligeså godt som det så ud. Vi fik dækket op, og fik åbnede de forskellige bokse som det flotte sushi lå i. Bare duften af frisk sushi gjorde os helt sultne.
Jeg kan fortælle jer at det er den bedste sushi take away oplevelse jeg længe har haft, og kan derfor kun anbefale Gourmet Sushi i Hillerød Nordsjælland. Vi syntes at servicen samt kvaliteten gik hånd i hånd. Det er i hvert fald et sted jeg helt klart ville prøve igen. Måske jeg skulle prøve næste weekenden med min søster? Hmmm. I hvert fald får de 5 stjerne fra 6 glade piger herfra.