Bedste Flyttefirma i Rødovre

Da min kone og jeg besluttede os at øge familien for små 2 år siden, vidste vi godt at vi på et tidspunkt ville være nød til at finde os noget større at bo i, evt. et hus eller et hyggeligt rækkehus. Vi boede på det tidspunkt i Hvidovre tæt på Rødovre, vi ville selvfølgelig derfor gerne bo tæt på hvor vi begge var vokset op og kom fra, hvis vi nu ikke kunne finde vores drømme bolig i Hvidovre.
Vi fandt enlig 4 måneder tilbage efter lag tids søgning på boligmarkedet, det hyggeligste hus i Rødovre kun 10 min. kørsel fra vores barndomshjem, nu skulle vi blot vente på overtagelsen om 3 måneder derfra.


Det er nu en lille måned siden, en af det vigtigste dele i at flytte var selvfølgelig at vi måtte have hjælp ude fra, da vi som en familie på 3 nu snart 4 ikke selv havde kræfterne og overskud til selv at flytte alle vores ejendele fra Hvidovre til Rødovre.
Vi søgte derfor råd og vejledning på nettet samt familie og bekendte, og
efter at have modtaget lidt forskellige tilbud fra forskellige flyttefirmaer i området var vi slet ikke i tvivl om hvem vi skulle vælge.
Flytte firmaet i Rødovre som vi valgte at bruge hed Thor Logistics, og med flere år på banen med mange gode anbefalinger var vi ikke i tvivl om det skulle være dem, som skulle hjælpe os videre fra Hvidovre til vores ny dejlige bolig i Rødovre.
I dag er vi så næsten kommet helt på plads, der er dog stadig lidt flyttekasser i det ene værelse og lidt i kælderen, jeg tør dog slet ikke tænke på hvor hårdt og tidskrævende det måtte have været hvis vi ikke fandt Flyttefirmaet i Rødovre Thor logisitcs som først og fremmest gav en fantastisk service, klaret hele flytningen på ca. 2 timer, så ikke mindst til en super pris som vi havde aftalt på forhånd.

Hvis andre derude, i København eller omegn står og skal bruge et flyttefirma, vil vi alle i familien til hver en tid anbefale Thor Logistics.