Bedste Spray Tan i København

Vi var en lille gruppe på 8 mennesker, som skulle til Bryllup om 3 dage, efter en fra gruppen kendte ejeren af Holistic Beauty og havde talt med hende om at det kunne være sjovt, hvis vi alle lige kom forbi og blev gjort solklare med lidt farve på kroppen inden vores fælles venners skulle giftes var vi mere ind velkommen til det, og hun havde derfor bestilt tid til os i god tid da vi alle syntes det var en god idé.

Dagen startede med, at vi alle mødtes og spiste en dejlig frokost sammen på en nær læggende Café, inden vi skulle over til skønheds klinikken Holistic Beauty, på Ny Østergade 5, København K, hvor vi havde en aftale kl. 14.00 til Spray Tan.
Vi kom her ind i en super flot, og meget indbydende skønheds klinik i behagelig atmosfære med flot indretning og afslappende baggrundsmusik, herefter kom vi ind i lokalet til behandlingen, en efter en og fik vores Spray Tan som ovenikøbet er økologisk og gav en super flot glød på huden.
Vi fik heraf en super god behandling og under selve Spray Tan’en var der ligeledes god vejledning til efter behandling, så vedligeholdelse af farven, og for at undgå at miste noget af farven blev forbygget så meget som overhovedmuligt.

Dagen efter var man godt brun, og behandlingen må siges at have en super flot effekt, det vigtigste var dog, og grunden til at vi fik behandlingen nogle dage før, var at farven på selve bryllupsdagen havde sat sig så godt, at det kun lignede vi alle 8 havde været på charter ferie lige inden og kommet hjem med en super flot brun farve, uden at det blev for meget.

Jeg kan derfor kun efter min og mine venners oplevelse, anbefale Spray Tan i København hos Holistic Beauty, nær kongens Nytorv.