Få frisket lejligheden op med gulvservice

Jeg flyttede for nyligt i ny lejlighed på Frederiksberg ved Wilkensvej. I kender sikkert alle den generelle standard for de Københavnske lejligheder, her er mange muligheder for forbedring blandt andet indenfor ujævne, grimme gulve og endda halv tapetseret vægge. Der var derfor brug for en ordentlig omgang rengøring, og efterfølgende gulvservice samt vægservice for at gøre hele lejligheden i stand før jeg ville gøre en endelig indflytning.

Det kan til tider være svært at sortere blandt de mange firmaer som udfører de samme services indenfor eksempelvis gulvservice, med gulvafslibning, gulvlakering, gulvafhøvling og ludbehandling. Men så er det godt der selvfølgelig er priser i tilbud og en masse brugergenerede anmeldelser at gå ud fra i sin sortering. På baggrund af hurtig kundeservice, fremragende anmeldelser og et godt tilbud gik det dog hurtigt op for mig, at det var MT Gulvservice som i denne omgang fortjente opgaven på de 91 kvm trægulv, som skulle afhøvles.

Har du også behov for gulvafhøvling i København i din villa, lejlighed eller virksomhedslokale så få MT Gulvservice til at kigge på sagen og give et tilbud på gulvafhøvling ved at trykke her

Det noget nær forfærdelige trægulv, blev efter gulvafhøvlingen dog til en helt anden sag. Meget flot, dog en anelse rustik og gammeldags i almindelig træfarve, hvorfor jeg nu overvejer at få det malet. Egentlig tænkte jeg blot at gulvet skulle igennem en Gulvafhøvling i København, men det endte med at der enkelte steder stak træsplinter op, hvorfor jeg også valgte at få et tilbud på gulvafslibning i København. Mikkel fra MT gulvservice fortalte endda også således, selvom jeg i første omgang valgte at ignorere det:

“Vær dog opmærksom på, at du ved enhver gulvafhøvling også bør foretage en efterfølgende gulvafslibning, da blot en gulvafhøvling kan forårsage at gulvet bliver en anelse ujævn samt hårdt at gå på”.

Jeg fulgte herefter enhver af MT gulvservice råd, og det er blevet et perfekt resultat! Klar anbefaling herfra, hvis du behøver gulvafhøvling i København, gulvafslibning i København eller anden gulvservice i København.