Eksklusiv sportsmassage i Nordsjælland


Okay, jeg spiller lidt fodbold af og til – altså ikke på noget sådan et professionelt plan, men jeg er da lige ud med drengene en gang om på grønsværen og tjatte lidt bold, hvor vi sidder sammen og får en bajer bagefter. Til konen derhjemme kalder jeg det for motion – her på bloggen kalder jeg det for hygge. Selvom der er tale om ganske tilforladelig hyggebold, så kan man altså stadig komme til skade. Jeg forsøgte mig med en glidende tackling på Thorsen, det fede brød, som faldt ned over mig med hele sit korpus. Jeg kunne knap drikke en bajer bagefter, og en af drengene kendte til noget god sportsmassage i Jægersborg, Nordsjælland Jeg fik nummeret og jeg ringede næste morgen til Jægersborg Krop og Sport

Jeg fik hurtigt tid – Sportsmassage i Nordsjælland
Jeg fik en vildt sød dame i røret, som spurgte nysgerrigt ind til mine smerter, og jeg beskrev dem efter min bedste evne. Hun syntes, at det lød alvorligt, så hun tilbød mig en tid til sportsmassage i Nordsjælland, hvor hun ellers havde indlagt en pause. Jeg startede bilen og kørte til Jægersborg Krop og Sport, hvor der også var gode parkeringsforhold. Efter en kort snak, lagde jeg mig på maven på hendes briks, og hold da kæft, hun kunne massere. Det gjorde edderbankeme ondt – og jeg forsøgte at holde mine skrig tilbage, mens hun arbejde sig ind i min muskulatur.

Jægersborg Krop og Sport helbredte mig
Efter sportsmassagen, og jeg fatter det ikke, var smerterne forsvundet. Jeg sad lidt målløs på briksen og tog mig mellem skuldrene: ”Hvordan gjorde du det?”, spurgte jeg forundret. Det er da bare så noget en sportsmassør kan grinede hun. Jeg betalte, gave hende et kram og kørte hjemad. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Uanset niveau kan jeg anbefale sportsmassage i Nordsjælland hos Jægerborg Krop og Sport – og jeg kan kun forestille mig, det er endnu bedre, hvis du rent faktisk er sportsmand.