Indbrudssikret hjem af vores glarmester i Roskilde

Hej alle sammen. Dette bliver ikke noget langt indlæg ej heller den helt store fortælling.
Jeg vil blot dele ud af vores nyeste tiltag her i huset. Et tiltag jeg på det varmeste vil anbefale til alle jer andre – ikke for min skyld, men for jeres egen og jeres nærmeste – måske endda jeres kæreste ejes’ skyld.
At få indbrudssikret jeres hus med indbrudssikret vinduer! – Det har vi netop fået gjort og lavet af vores glarmester i Roskilde.
Hvis du skulle være i tvivl, nu når vi snakker om en glarmester der har udført arbejdet, ja, så snakket vi altså her om vores vinduer i huset.
Man kan nemlig sikre sin husstand og gøre arbejdet meget svære for en indbrudstyv, ved at få skiftet sine vinduer, eller blot glasset ud til et stærkt og solidt glas der er sat sammen på en helt særlig måde.
Glasset er langt stærkere på midten end ”normale” vinduer er.
Ideen kom faktisk efter der på blot 1 uge havde været 2 indbrud på vores vej. Det var faktisk vores overbo der kom med ideen, ligeledes var det dem der anbefalede Braestrup glarmester til at få indbrudssikret vores hus.
Normalt kommer vi altid med en lille anmeldelse af hvordan det er gået siden, det er dog – heldigvis da, svært i dette tilfælde da vi 7-9-13 ikke har haft noget indbrud endnu og heller ikke håber på det.
På glarmesterens hjemmeside har de dog lavet en ret fed video der viser hvordan det fungere med de her vinduer. I skulle tage et kig på det og tage det op til overvejelse at få indbrudssikret jeres vinduer i huset. Skulle det alligevel ske, at vinduerne kommer i brug, så kommer jeg gerne med en rapport om hvordan det så er gået.