Bedste Gulvafslibning på Frederiksberg

Jeg vil lige dele en super oplevelse
Det startede faktisk for snart 1 år siden, da vi begyndte at søge længere ind mod byen da vi gerne ville flytte fra Rødovre ind mod Frederiksberg som var første prioritet, på vores nye bolig som vi har været på udkig efter længe. Til sidst efter 2 fremvisninger lykkes det os så heldigvis at finde en dejligt og helt igennem fantastisk hus på Frederiksberg, i et dejligt og roligt kvarter som er perfekt til os med 3 dejlige børn og en labrador med navn Alfred.

Inden vi så flyttet ind herfor ca. 2 måneder siden, vidste vi at der selvfølgelig skulle gøres lidt arbejde på huset før det var som vi helt ønskede det, blandt andet skulle gulvet i hele stuen enten skiftes ud og erstattes med et nyt gulv, ellers skulle vi have en gulvsliber på som kunne behandle det så det stod som nyt og mere lyst som vi ønskede.
Vi ringede derfor til Viking Gulvservice som vi var blevet anbefalet, af en min mand arbejder sammen med.
Efter at have snakket med dem om et uforpligtende møde, hvor de kom forbi vores nye hus på Frederiksberg og gav en vurdering på Gulvafslibning og efterfølgende behandling, blev vi hurtige enige om at det var det vi gjorde, da vi også på den måde kunne koncentrere os mere om at få pakket ned i vores gamle hjem, i mellem tiden tog Viking Gulvservice sig af alt inden for Gulvservice og behandling, så det passede med at de kunne blive færdige 2 uger inden vi skulle være ude af vores gamle hjem.

Da vi kom igen efter de var færdige må vi sige at det var et helt igennem fantastisk og meget professionelt resultat, lige som vi ville have det, jeg tror ikke vi havde forventet at det kunne blive så flot, da det også bare blevet lysere som vi ønskede det.

Hvis andre i København, ønsker Professionel Gulvafslibning på Frederiksberg, så kan vi til hver en tid anbefale Viking Gulvservice.
Tak for en god oplevelse og vores nye gulv.