Bedste muligheder og Produkter indenfor Højkvalitets hjertestartere

Som virksomhedsejer, far til 2 børn, og gift med verdens dejligste kone Camilla, er første-hjælp og kunne give første-hjælp en vigtig del for mig og mit liv, da jeg selv som barn er vokset op med en far som har medfødt hjertefejl. Jeg har derfor i en alder som 13 år været ude for ikke at kunne hjælpe en af dem som står mig mest nær og som jeg elsker meget højt, og er en vigtigt del, som jeg for det første ikke ønsker at genopleve, om det så er familie, venner eller en tilfældig på gaden, så vil jeg til hver en tid, kunne hjælpe og give første hjælp.

I dag er det blevet mere og mere naturligt, at have en hjerte starter i virksomheden, i hjemmet, i det lokale supermarked eller ligende, og er jeg som far kun taknemlig og meget glad for at se, da en hjertestarter selvfølgelig som den vigtigste del kan rede liv, hvis et hjerte er gået i stå. For cirka 4 måneder siden, kom en ligende situation tæt på livet af mig igen, da en med kollega fra anden virksomhed pludselig faldt om med hjertestop, jeg var der ikke selv, men har efterfølgende fået af vide, at hvis ikke hjertestarteren havde været tilstede, var det ikke sikkert at personen havde været her idag.
Når man efterfølgende reflekterer over oplevelsen som barn, og høre at sådanne situationer stadig sker tæt på en, besluttede jeg mig for at det ikke kun var i virksomheden, at vi ville have vores  ZOLL ALD PLUS Hjertestarte til at hænge, men at jeg også måtte købe en til til vores hus, hvis nu uheldet en dag sker, om det så er hos naboen, i huset overfor, eller hos os selv, så ved jeg at vi med en ZOLL ALD PLUS Hjertestarte, kun øger muligheden for at rede andres eller vores eget liv.

Jeg benyttede mig derfor af Førstehjælp-shoppen.dk – som tilbyder højkvalitets hjertestartere, til både private og erhverv til fornuftige priser og hurtig levering, husk dog på at man ikke skal gå på kompromis med prisen, når det handler om at rede liv, da der ikke findes høre pris en at miste dem som står en aldermest nær.
Jeg vil derfor til sidst kun anbefale andre, hvis de ikke allerede har en Hjertestarter at købe en, da du vil fortryde det i situationen hvis du ikke har, og ikke kan hjælpe personen med det samme som lægger foran dig.