Tandblegning i København var det hele værd

Goddag alle kære medlemmerne i MC klubben.
traditions tro deler vi altid gode tips og råd og anbefalinger med hinanden. Derfor får i nu her en af mine anbefalinger fra da konen og jeg var på vores københavner tur her i weekenden, og denne gang går den ud til både mænd og kvinder da vi slog vejen forbi klinikken Cosme Care og en konfirmation

Fra konfirmation til tandblegning i København

Vi var inviteret til konfirmation over i det københavnske ved min kones søsters børn. Vi skulle være i kirken på amager klokken 10.00 om søndagen. Vi besluttede os derfor at booke et hotel værelse fra om lørdagen.
Det gjorde vi endeligt fordi at vi i længere tid begge havde gået med drømmen om en tandblegning efter mange års rygning – som dog nu heldigvis er et overstået kapitel hos os begge. Men jeg er dog ret overbevist om, at alle tidligere rygere igennem mange år, udmærket godt ved hvordan end tænder kan se ud, og det kan altså ikke være noget kønt syn. Kaffe og cigaretter gør intet godt!
Vi havde derfor allerede booket en tid til vores tandblegning i København flere uger før.
Vi kørte afsted fra Ringe af klokken 09.00 og var ankommet til vores hotel ved check-in tid klokken 12.00
Vi kom op på vores hotelværelse og fik os lige fundet godt til rette, hvorefter vi gik mod indre København, da vi havde en tid til vores tandblegning klokken 14.00.  Vi gjorde dog et besøg på en frokost restaurant inde omkring storkespringvandet og amager torv centralt i København hvor strøget deler sig op.

Klokken 14.00 havde vi tid hos klinikken Cosme Care i inde købehavn til vores tandblegning.
Hver tandblegning tog cirka 30 til 40 minutter og var dejlig nemt helt smertefrit.
Resultatet var ganske overraskende. Vi var dog gået ind med en høj forventning da vi havde læst rigtig mange gode anmeldelser om stedet. Men vi havde dog ikke regnet med det resultat vi forlod klinikken med. Vi begge var enormt positivt overrasket og super glade for vores tandblegning. Vores tænder så
hvide nu, at man ikke kan se vi nogle sinde har været rygere. Vi er yderst tilfredse med vores tandblegning.