Fantastisk Tapas I København

Nu er det efterhånden ved at være en lille uges tid siden, at vi var på vores årlige Københavner tur med MC drengene og som altid på disse ture er hovedemnet MAD! Hvilke spisesteder er gode og hvilke er spild af penge. Så her kommer vores anbefaling fra vores københavner tur!
Vi tog afsted fredag morgen, og ankom i København omkring klokken 16. En hurtig tur op forbi hotelværelset med vores ting, et hurtigt bad og så mødtes vi ellers ude foran hoteller klokken 18.
Turen gik ned af den kendte H.C Andersens boulevard med retning mod Rådhuspladsen.  Undervejs gik samtale emnet som altid på hvor vi skulle spise, men denne gang, var vi alle enige i at nu var det på tide at prøve noget nyt. For os ude fra landets af, har vi ikke så meget at vælge i mellem når det kommer til spise steder, så det er da klar at vi her over i København må udnytte nogle af alle de mange steder – og denne gang blev det helt nyt!

Hvad har Tapas at gøre I København?

Bjarne fik søgt lidt rundt på Tripadvisor og fandt frem til et godt tapas sted i København, der meget sigende hed Tapas huset. Af bedste evner lykkedes det ham at få solgt os ideen om at skulle spise tapas, da han ugen forinden netop var hjemvendt fra 2 uger i Spanien, som de gør hvert år og igennem de sidste 10 år har gjort. Vi gav den en chance, men var som ægte drengerøve naturligvis skeptiske over at skulle sidde der som store mandfolk og fedte med små pindemadder.
Tapas Huset lå heldigvis relativt tæt på Rådhuspladsen så efter en 5-7 minutters gå tur, ankom vi til restauranten. Flot så den jo ud, så vi var spænde.
Vi blev velmødt af flinkt personale og fik et ganske godt sted at sidde, ved et langbord med god plads til et par store mandfolk som os. Og det må siges at være det man kan kalde et ægte spansk sted, spanske gloser fløj igennem lokalet!
Efter lidt kort luren på menukortet stillede vi alle spørgsmålstegn ved det, men vores tjener fik guidet os på rette vej. 3 til 4 retter pr. næse var anbefalingen så vi bestilte naturligvis 5 af drikkevare var forventningerne efter en stor og iskold øl! Men tjeneren fik os dog efter hendes bedste anbefalinger overtalt til at prøve deres sangria.
Efter små 10 minutters venten kom første retter, 10 minutter efter omgang nummer 2 og så fremdeles.
Da vi var nået til 4 omgang var der ikke en eneste der kunne holde til mere og vi måtte alle trække vores ord i os og overgive os til tjeneren. 4 retter var mere end rigeligt – og ja den sangria smage himmelsk!
Alt i alt forlod vi restauranten propfyldte, halv beruset og i rigtig godt humør. For her  kommer vi uden tvivl tilbage hvis vi en anden gang skal ud og spise tapas i København.

Fra os af giver vi stedet samlet 4 ud af 5 stjerner hvilket altså nu er i top 3 steder vi har spist på i København. Ganske flot præstation af Tapas Huset.