Sjove motorcykel gadgets

Hvis du er en rigtig MC nørd ligesom mig selv – så kunne du måske også godt finde på at udsmykke biken, huset, kontoret eller et andet sted med diverse MC gadgets.

Jeg har prøvet at søge lidt rundt på nettet efter nogle sjove gadgets, som du måske kunne finde interessante – eller søge inspiration i.

MC gadgets

Iphone 5 holder til biken

iphone5holdertilMCDe fleste ejer efterhånden en smartphone, og den mest solgte er uden tvivl Aplles iPhone 5. Da det ikke er tilladt at snakke og køre samtidigt i Danmark, kunne det derfor være ideelt at købe en holde som nemt kan monteres på biken.

Vi har fundet frem til denne her holder fra denne hjemmeside: http://motorcycle-gadgets.com/viewitem.php?productid=208

Alarm til motorcyklen

motorcykel alaramGorrilla Motorcycle alarm – er en alarm med tre indbyggede sensorer – som kan føle hvis biken bliver tippet/tiltet. Når alarmen er aktiveret, kan den registrere hvis biken bliver rejst op – for at gøre klar til at flytte eller starte den.

En LED lampe skulle ligeledes indikere at biken er monteret med en alarm, som måske kan være med til at skræmme de dårligste tyveknægte væk.

Den skulle ud fra beskrivelsen være en af de bedre modeller som findes på markedet.

Kalender til kontoret

MCkalenderMangler der lidt personlig stemning af MC på kontoret, uanset om det er på arbejdet eller hjemme i huset – så finder du måske denne kalender sjov.

Den kan købes her: http://www.cafepress.com/+motorcycle_rider_voice_calendar_print,379654984 (picture source)

Skulle kontoret iøvrigt have en overhaling fordi det er blevet for kedeligt – så finder du kontorartikler og accessories på denne hjemmeside.