Sælg din iPhone og tjen lidt ekstra

Er du typen, der helst skal have den allernyeste iPhone? Og har du et par stykker liggende hjemme i skuffen, der alligevel bare ligger og samler støv? Det kan vi sagtens nikke genkendende til her på redaktionen – vi er også et par stykker, der venter i spænding, når Apple lancerer den nyeste model.

I disse klimabevidste tider, kan den dårlige samvittighed nemt komme snigende, og det kan synes at være lidt af et resursespild at have flere fuld funktionelle telefoner liggende hjemme i skuffen. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at dine aflagte telefoner sagtens kan vække glæde og leve videre hos andre glade brugere.

Du kan eksempelvis sælge din iPhone hos MobileTec, som står klar med åbne arme – så slipper du slv for at oprette annoncer på diverse platforme, forsende og prisfastsætning. Du kigger blot ind i butikken med din gamle iPhone, så laver de en meget fair vurdering af, hvad den er værd, og du får pengene med dig med det samme. Nemmere bliver det vist ikke!

Det behøver ikke nødvendigvis at vær en iPhone – det kan også være en Android-styret smartphone, en tablet eller en iPad. Du kan eksempelvis komme ind med din Huawei, Samsung eller Sony.

Hos MobileTec tjekkes din telefon grundigt, så du på den måde får en pris for den, der stemmer overens med din telefons tilstand. Så jo bedre du har passet på den, jo bedre en pris, kan du få.

Sælg din iPhone og få tilskud til en ny model

Ved at sælge din gamle iPhone, får du et beløb med dig, som du kan bruge på at købe den nyeste model på markedet, og der er en anden, der kan få glæde af din aflagte telefon. Hos Mobiletec.dk er du sikker på at fair og attraktiv pris.