Lej en flyttebil – Når gode råd er billige

Yes, gode råd kan rent faktisk sagtens være billige. I sidste måned skulle min kære tante flytte i Nordsjælland, og jeg havde lovet at hjælpe Min egen tid er knap, og jeg har ikke lige nogen jydekrog bag på bilen, hvor man lige kan fastmontere en trailer. Desuden er tantes stuer spækket med meget store mørke møbler, som vejer noget i nærheden af Titanic. Efter en ret kort Google-søgning fandt jeg frem til Fredensborg Flytteforretning, hvor jeg læste om deres flyttetilbud. I stedet for at leje mandskab og hele molevitten, kunne jeg faktisk leje en flyttebil i Fredensborg, Nordsjælland, som jeg selv kunne køre

Brormand var også klar – Leje af flyttebil i Fredensborg, Nordsjælland
Fredensborg Flyttefirma gav en virkelig fin service ved afhentning af bilen, og jeg ringede til brormand, så han kunne agere flyttemand og bære de tunge møbler ud sammen med mig. Bilen var ret driftssikker, som var en ret stor vigtig faktor for min tante, da hun er overordentlig glad for sine ting. Nedpakningen gik som smurt og Fredensborg Flytteforretning havde givet mig den helt rigtige rådgivning i forhold til bilens rummelighed. Det hele spillede sgu så fint.

Flytningen gik som smurt
Mig og min bror var sgu så effektive, at vi næsten selv burde overveje at starte et flyttefirma. Vi havde hele flytningen klaret på fem timer, og min tante var så begejstret, at hun købte gåsebryst og Sankt Bernard kager, som vi fråede i hendes sofa. Jeg vil gerne sige tak til Fredensborg Flyttefirma for leje af flyttebil i Fredensborg, Nordsjælland. Tante er glad for sit nye sted og ikke en eneste tallerken gik i stykker. Og afleveringen af bilen gik ligeså nemt som alt andet. Kort og godt – topkarakter til Fredensborg Flytteforretning – Besøg deres hjemmeside frvf.dk