Nye gardiner på den nemme måde

Så har vi endnu en anbefaling her på bloggen! Og denne gang handler det om nye gardiner. Det kan måske være lidt af en jungle, hvis man er på jagt efter nye gardiner til boligen. Passer gardinerne til mine vinduer? Er kvaliteten god nok? Og er prisen fair? Der er kompetent hjælp og rådgivning at hente hos Gardinbussen[ der kører ud i hele landet og fremviser gardiner. I deres rullende gardinbutik har de et stort udvalg af gardiner i et hav af forskellige farver, mønstre og stilarter – så det er nemt at finde de perfekte gardiner. Uanset om du er på udkig efter enkle gardiner, farverige gardiner, rullegardiner, persienner eller plisségardiner, har Gardinbussen med garanti noget, der falder i din smag.

Gardinbussen er landsdækkende og kommer hjem til dig og fremviser og måler op kvit og frit – og når du så har besluttet dig for de rigtige gardiner, er der prisgaranti. Det bliver ikke meget bedre og nemmere. Gardinkonsulenten kommer gerne med gode råd, når beslutningen skal tages. Fordelen ved at bestille en gardinbus er, at du får lov til at se de forskellige farver, mønstre og gardintyper sammen med den øvrige indretning. På den måde kan du bedre tage et sikket valg.
Du kan læse mere om gardiner her.

Nem og hurtig proces – Nye gardiner på rekordtid

Når du har fundet frem til den rigtige gardinløsning, bliver de nye gardiner produceret efter målene på dine vinduer. På den måde er du sikker på, at de passer 100 %. Efter produktionen kommer konsulenten hjem til dig og monterer gardinerne for dig. Du får altså skræddersyede gardiner til din bolig inden for kort tid, og du behøver ikke selv have besvær med at sætte dem op.

Her på bloggen er vi ret begejstrede for Gardinbussen og flere af os på redaktionen har også booket en aftal med en gardinkonsulent!