Nyd livet til vands med et speedbådskørekort

Drømmer du om at sætte af henover vandet i din egen speedbåd? Der er næsten intet, der slår følelsen af frihed på vandet – og det er der faktisk flere her på bloggen, der har fået øjnene op for. Vi er i hvert fald en lille håndfuld på redaktionen, der har taget et speedbådskørekort hos Speedbådskolen – og vi klarede det på blot én dag! Oplevelsen var både sjov og lærerig, og nu nyder vi de mange ture, vi sammen tager i weekenderne.

Vi valgte at tage vores speedbådskørekort i København, da vi var på en fælles weekendtur. Det var simpelthen den bedste oplevelse på en varm sommerdag med blå himmel og helt klart vand.

Få dit speedbådskørekort nemt & hurtigt

Med Speedbådskolen kan du være sikker på en professionel undervisning af erfarne undervisere. Et par ugers tid før selve kurset, får du adgang til skolens digitale undervisningsmateriale, så du har god tid til at læse op på det mere teoretiske dele af motorbådssejlads. Meget af materialet udgøres af små videoer, som gør undervisningen ekstra interessant.

På selve dagen vil der være en prøve, og du får naturligvis rig mulighed for at prøve kræfter af med praktisk sejlads i en topmoderne speedbåd. Hvis du læser op på undervisningsmaterialet inden kursusstart, er der beståelsesgaranti – og du kan altså have et speedbådskørekort i hænderne på kun én dag!

Udover at der er mulighed for at tage speedbådskørekort i København, kan kortet også tages i Aarhus, Svendborg og Middelfart.

Vi har også tilmeldt os duelighedsbevis

Den dag vi tog vores speedbådskørekort i blev vi meget inspirerede af sejlads i motorbåd, og vi blev nysgerrige på mere viden. Derfor har en håndfuld af os også tilmeldt os et udvidet kursus med mere dybdegående teori og aflæsning af søkort.

Her på bloggen kan vi kun anbefale Speedbådskolen, hvis du har lyst til frisk luft og følelsen af frihed til vands.