Minder fra vores bryllup

Det er ved at være mange år siden, at min kone og jeg blev gift, men det betyder langt fra, at vi ikke længere holder af at se tilbage på vores bryllup. Vi sørger for at gøre det på vores bryllupsdag, og det er blevet en tradition, vi begge holder meget af.

Men vi gør det også en gang imellem, når vi bare lige får lyst, og det bringer altid mange smil og gode grin, selv om vi har set billederne en million gange snart.

Et bryllup med alle vores nærmeste

Ved vores bryllup var der selvfølgelig sørget for noget god mad, en lækker flaske vin, en smuk brudekjole til min kone og en fin bordopdækning.

Men det vigtigste var i sidste ende, at vi var omringet af alle vores nærmeste, for det skabte en fantastisk stemning, og vi følte os begge trygge i deres nærvær.

For mig var det et helt perfekt bryllup, for hvad behøver man egentlig mere end dem, man har kær?

Fantastisk fundament for vores ægteskab

Selvfølgelig bygger et ægteskab på meget mere end den ene dag, hvor brylluppet fandt sted. Så det er ikke fordi, at vores mange lykkelige år kun står på én god dag. Hver eneste dag gør vi vores bedste for at få det til at fungere med omsorg, opmærksomhed og ærlighed.

Det skal dog heller ikke være nogen hemmelighed, at det skønne bryllup minder os om, hvorfor vi er sammen. Nogle dage er trods alt hårdere end andre, og så hjælper det at kunne se tilbage på så god en dag.

Så de gode minder fra vores bryllup har uden tvivl været et fantastisk fundament for vores ægteskab, det skal der ikke være tvivl om. Jeg vil derfor altid være fortaler for at blive gift, for det gør noget helt ekstraordinært for ægteskabet.