Jubii, vi har fået hvalpe!

Som garvet MC’er på Sydfyn er emner så som dyrefoder normalt ikke det, der ligger øverst på min liste, men det har ændret sig nu.

Ja, som I nok har gættet, så er huset i Ringe pludselig blevet hundevenligt, og jeg er blevet lidt mere blød om hjertet de seneste uger, end jeg som MC’er normalt plejer at ville indrømme. Men jeg må bare erkende, at hundehvalpe altså går lige i hjertekulen.

Rigtige hundehvalpe kræver rigtigt dyrefoder

For et par uger siden hentede vi to små schæfferhvalpe i Sønderjylland, og sikke da en fest vi har haft lige siden. Det kræver nu alligevel sin mand at følge med sådan to små hvalpeterrorister, men når man nu har sagt a, må man jo også sige b, og gå med på legen. Og lege, dét både vil og kan de.

Vi er lykkelige for, at der igen er kommet lidt liv i huset, men i starten var vi lidt rådvilde med hensyn til hvalpenes kost, for vi havde hørt, at dyrefoder ikke bare er dyrefoder – selv det er jo gået hen og blevet en hel videnskab. Så vi tog kontakt til henne-pet-food.dk, som vi var blevet anbefalet af hvalpesælger for at høre, hvilken kost de to små hvalpe skulle have.

Da først vi havde fået race og størrelse på plads hos henne-pet-food.dk, var det en smal sag at finde den rette tørkost til hvalpene. Som professionelle forhandlere af dyrefoder har de styr på alt, hvad en hund har behov for af både almindelig kost og kosttilskud – lige fra de er på hvalpestadiet og til de bliver ældgamle hunde, der næsten må gå med krykker. 

Henne-pet-food.dk – når du vil have det allerbedste dyrefoder til dine hunde

Som nyslået hundeejer er det rart at vide, at man trygt kan lægge sine hvalpes sundhed i hænderne på så erfarne folk som henne-pet-food.dk. De udvikler og producerer endda deres eget mærke inden for dyrefoder. På den måde mener de at kunne produktsikre kvaliteten og altid være på forkant med den seneste videnskab på området inden for dyrefoder.

Vælg henne-pet-food.dk ligesom os, så er din hund sikret kvalitetsfoder og mange hyggelige stunder ved madskålen – gerne i selskab med dig.