Isolering med FåVarmen

Vinteren er på vej, og det betyder at vi snart skal pakke os ind i vores boliger, om end det er en lejlighed eller hus, og samtidig smide sommerklunset tilbage i garderobeskabet. Det kan være du fornyligt har købt en grund og fået bygget et hus på denne, eller det kan være at du er bosiddende i en gammel ejendom, hvoraf kulden siver igennem fundamentet. Hvis man lavede en rundspørge, og hørte om hvem der kunne lide at klapre med tænderne og gå rundt med flere lags tøj i sin bolig, så tror jeg at langt størstedelen ville foretrække et varmt og komfortabelt klima i boligen.

Isolering, og specielt hulmurisolering, der også kaldes efterisolering af en ejendoms ydervægge, har også sine betydelige fordele for folk med førnævnte problemstilling – her kommer nogen af fordelene:

  • Du slipper for træk fra vægge der er utætte
  • Du slipper for kuldestråling og kuldenedfald fra kolde overflader i væggene
  • Ting som linjetab og striber forsvinder
  • Du minimerer risici for større skader, såsom fugtskader, herunder skimmelsvamp som opstår ved dårligt isolerede kolde vægge
  • Du nedsætter din boligs CO2 udledning, hermed bidrager til et bedre verdensmiljø
  • En god efterisolering ved hulmurisolering, kombineret med god ventilation skaber et godt indeklima i din bolig

 

Kontakt FåVarmen.dk for isolering i Roskilde

FåVarmen er en Dansk virksomhed, med mangeårig erfaring indenfor al slags isolering i Ballerup, herunder efterisolering, gulvisolering, loftisolering og hulmurisolering i København og Ballerup. Behøver du derfor pris på hulmurisolering, eller ønsker du et tilbud på isolering af hulmur så kan du blot tage kontakt til FåVarmen.

Hvis du i det hele taget er i tvivl om din ejendoms stand så kontakt FåVarmen for en gratis tjek af hus, så er du allerede godt på vej mod det bedst mulige indeklima!