Aunsbjerg – bilforhandler i både Horsens og Kolding

Hvis du nu er bosat i trekantsområdet eller omegn, og står og mangler en forhandler til enten salg eller køb af bil, er et godt bud Aunsbjerg Nielsen A/S. Aunsbjerg er en professionel bilforhandler med mange kompetencer inden for faget, og udbyder flere forskellige ydelser inden for bilbranchen.

Som sagt beskæftiger Aunsbjerg sig med flere dele inden for biler, så hvis du står og leder efter et værksted i Horsens eller værksted i Kolding, vil Aunsbjerg gøre alt for at hjælpe og tilfredsstille dit behov, så du kan komme videre på farten, da det netop er her deres to afdelinger er placeret.

Udover værksted og bilreperation, tilbyder virksomheden også nye og brugte biler i begge afdelinger. Der er ikke forskel på de brugte biler i Horsens og de brugte biler i Kolding, forstået på den måde at bilmærkerne ikke er opdelt mellem afdelingerne. Der kan selvfølgelig forekomme en forskel i udbuddet af i de brugte biler, så en Peugoet i Horsens nødvendigvis ikke er magen til en der tilbydes i Kolding. Udvalget af brugte biler er dog rigtig bredt, da der her forhandles en langrække forskellige brugte biler i både Kolding og Horsens.

Som beskrevet tidligere tilbyder Aunsbjerg, udover de brugte biler også nye biler, og her tilbyder virksomheden på nuværende tidspunkt biler inden for mærkerne Mazda og Suzuki. Udvalget her er mindre end de brugte biler, da der her er valgt at fokusere på netop disse to bilmærker.

Yderligere beskæftiger Aunsbjerg Nielsen sig også med leasing og leje af bil, der igen stemmer overens med de mange ydelser, der tilbydes af virksomheden.

Du kan finde meget mere information, ved at følge linket i toppen af dette indlæg, der vil lede dig ind på hjemmesiden. Ellers er du også meget velkommen til at tage direkte kontakt til en af afdelingerne.