Hårtransplantation i Tyrkiet ændrede min selvbevidsthed

Når det begynder at tynde lidt ud på toppen af hovedet, er gode råd dyre. For hvem gider egentlig miste håret helt eller delvist, når man endnu ikke er gammel og pensioneret? Det er ikke et ønske jeg har, men det er nu engang naturens gang, som vi desværre ikke selv er herre over.

Jeg har i en periode været ærgerlig over at miste mit hår igennem en længere periode. Det er ikke noget vi taler for meget om, men det sker jo. Mit kald for at få gjort noget ved det, var mens jeg en dag, for lidt over et år siden, sad og scrollede igennem Facebook. Her faldt jeg over en annonce for hårtransplantation i Tyrkiet. Prisen var noget mindre end i Danmark, og det er jo altid rart at kunne spare penge! Efter et par dage besluttede jeg mig for at kontakte firmaet billig-hårtransplantation.dk, og få en snak med dem om hvad mine muligheder var. Snakken var god, og jeg følte en forståelse for min problemstilling. Det blev til en online-konsultation, hvor der blev uddybet lidt om hvordan og hvorledes tingene ville foregå og hvad jeg kunne forvente.

Jeg fik booket tur til Tyrkiet, hvor jeg virkelig fik fornemmelsen af en professionel og god behandling. Jeg havde en ledsager dernede der var til rådighed, samt dygtige læger der kunne svare på alt, samt havde mange års erfaring med hårtransplantation. Alt omkring behandling, både før, under og efter, gik virkelig godt. Der var vejledning og forklaringer på alt, og jeg følte på intet tidspunkt at jeg ikke vidste hvad der foregik.

Hele oplevelsen med billig-hårtransplantation.dk og teamet bag, har været helt fantastisk. Det er nu ca. et års tid siden jeg var i Tyrkiet, og mit hår vokser som det skal, med et super resultat til følge. Over det seneste år siden behandlingen, er jeg blevet kontaktet hver tredje måned med opfølgning fra teamet, som sikrer sig at alt går som det skal. Jeg kan klart anbefale Billig Hårtransplantation til alle der sidder og føler sig lidt tynd på toppen.