Flytteweekend i Stockholm helt uden problemer

Jeg har i weekenden været et smut i Stockholm for at hjælpe min datter med at flytte. Hun er bosat deroppe på andet år, hvor hun arbejder. Jeg må nok indrømme, at jeg synes, det virkede en smule uoverskueligt at skulle op og hjælpe med at flytte i Stockholm – og så endda fra den ene ende af byen til den anden. Dog blev jeg hurtigt klogere, da jeg ankom til byen og min datter tog imod mig i lufthavnen.  

Hun havde nemlig bestilt et professionelt flyttefirma til at klare os med det tunge arbejde. Da jeg kom i lejligheden, havde min datter allerede sørget for at pakke det meste ned. Jeg hjalp hende med at få de sidste småting pakket ned i flyttekasser. Et par timer senere dukkede to flyttefolk op fra Thor Logistics med en rummelig flyttebil, og herfra må jeg altså bare indrømme, at det gik stærkt! 

De to flyttefolk kunne virkelig tage fra. Super effektive samtidig med, at de passede rigtigt godt på alle ejendele. De større ting blev båret påpasseligt ned ad trapperne og flyttekasserne blev hurtigt transporteret ned i flyttebilen. I flyttebilen blev møbler og løse genstande sat forsvarligt fast og der blev desuden viklet tæpper om borde, reoler og stole for at undgå ridser under transporten. 

Da vi nåede frem til den nye adresse, fik de hurtigt og effektivt båret alle tingene op i den nye lejlighed – de hjalp endda med at placere møblerne i de rigtige rum. Nemmere kan det simpelthen ikke blive! Sikke en service, både hurtig, venlig og effektiv. 

Flyttemændene tog afsted, og vi begyndte at få indrettet lejligheden. Allerede inden aftensmaden begyndte lejligheden at ligne noget. Faktisk, så meget, at der blev tid til, at vi kunne gå ud og spise middag på byens bedste fiskerestaurant. Dagen efter kunne jeg flyve tilbage til Danmark med ro i maven – min datter, var takket være et super hurtigt flyttefirma, kommet godt på plads i de nye rammer. 

Hvis du leder efter et flyttefirma i Stockholm, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Thor Logistics!