Endelig slap jeg af med tandlægeskrækken!

Indrømmet: Jeg hader at gå til tandlægen. Jeg lider faktisk af tandlægeskræk, og derfor er jeg heller verdens bedste til at få bestilt tid til tandlægen. Jeg er rigtig god til at udskyde det. Da jeg endelig tog mig sammen var der faktisk gået 2 år siden mit sidste tandlægebesøg, og allerede da jeg havde bestilt tiden begyndte tankerne at køre rundt i mit hoved – ”Hvad nu hvis der er alle mulige problemer med mine tænder?”, ”vil det gøre ondt?” og ”Hvad vil det mon koste?”. Her efter mit tandlægebesøg kan jeg godt se, at jeg kunne have sparet mig selv for mange tanker og bekymringer. 

Tandlæge med fokus på tandlægeangst i København – City Tandlægerne 

Da dagen kom, hvor jeg skulle have mit tandtjek, kunne jeg godt mærke, at jeg var temmelig nervøs! Min nervøsitet blev dog noget mindre, da jeg blev mødt af en venlig og smilende receptionist i venteværelset. Efter kort ventetid var det min tur. Inden selve undersøgelsen tog tandlægen sig tid til at lytte til mig – og grunden til at jeg havde ventet så længe med at blive tjekket, nemlig min tandlægeskræk. Hun beroligerede mig, og forklarede undervejs, hvad der foregik. På den måde følte jeg mig meget tryg og i professionelle hænder under hele tjekket.  

Jeg fik en grundig tandrensning, som var en behagelig oplevelse – særligt her bagefter kan jeg mærke en stor forskel. Mine tander føles rene og blanke. Efter undersøgelsen blev vi enige om fast at lægge en aftale ind i kalenderen hvert halve år – på den måde ved jeg, hvornår jeg skal til tandlægen, og jeg er fri for at være nervøs og udskyde mine tandlægebesøg.  

Citytandlægerne har vidt sig som den helt rigtige tandlæge for mig – efter min mening er Citytandlægerne de bedste til at tage sig af tandlægeangst i København!