Efter min mors bortgang hjalp flyttefirmaet med flytning og rengøring

Desværre er min mor død efter en tapper kamp mod lunge cancer. Min far døde for 12 år siden og min mor har boet helt alene i det, der engang var mit barndomshjem. Der er tale om en forholdsvis stor villa, hvor familien har boet i en menneskealder. Det er klart, at der virkelig har hobet sig rigtig mange ting op igennem tiden og jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig orker at rydde op i alle de ting. Dels fordi det er forbundet med så mange minder – og jeg ville hele tiden fortabe mig i dem og dermed være særdeles ineffektiv – og dels fordi der simpelthen bare er så meget, at det vil tage mig flere uger at komme igennem det. Og så må jeg være ærlig og sige, at der sikkert ville være flere ting, som jeg simpelthen ikke ville nænne at smide ud og jeg har bare ikke plads til flere ting i mit hjem

Nede i klubben kunne de godt mærke på mig, at jeg var trist og frustreret over, at jeg ikke lige vidste, hvad jeg skulle stille op med huset. Det hele var uoverskueligt og jeg er enebarn, så jeg har ikke en søskendeflok, der kan hjælpe mig. Jeg plejer ellers altid at være i godt humør, så mine venner var lidt bekymrede for mig. Til sidst kom Jesper hen – han er lidt af en gemytlig bamse – og han slog mig venskabeligt på skulderen – og spurgte hvad der var galt med mig. Jeg fortalte lidt forlegen om min situation og han grublede lidt, hvorefter han udbrød: Hvorfor ringer du ikke til et flyttefirma. Jeg har hørt om et Flyttefirma i København, der tilbyder at rydde hele dødsboet og så endda stå for hovedrengøringen bagefter – det er da let. Hold da op tænkte jeg – kan det virkelig passe – og ja det kan det – faktisk opkøber firmaet døds- og konkursboer på hele Sjælland. Så bliver det ikke lettere.