Bjergkrystaller

Jeg er stor bruger af sten og krystaller. Jeg har altid en sten på mig, da jeg ved at de er med til at gøre min dag bedre.

Min absolutte ynglings sten er bjergkrystallen! Igennem mit liv har bjergkrystaller været med til at give mig energi, finde svar på spørgsmål, som jeg har været meget i tvivl omkring, og været mit personlige kram, i form af en følelse af at ”nogen” tager sig af mig.

Bjergkrystaller er en gennemsigtig og klar krystal, som måske minder lidt om et stykke isbjerg eller en stykke hvid kandis sukker. De findes i hele verden også i Danmark, hvilket måske kan være årsag til deres store popularitet. Stenen er med til at fjerne ubalance i dit indre, da dens healende kraft er virkelig kraftig. Den giver dig overblik, klarhed og fokus, igennem en indsigt i dig selv.

Jeg er i min hverdag som advokat, meget sort/hvid tænkende, da jeg bliver nød til at forholde mig til, at der er opsat nogle regler, som ikke kun jeg skal forholde mig til, men som vi alle skal forholde os til. Dette giver mig på en måde en ro og en styrke i, at det jeg læser og forstår, ikke skal tolkes på. Da dette erhverv ikke skaber rum til spiritualitet, har jeg en stor brug for at have det i min fritid.

Udover min egen passion for sten og krystaller, er mine to døtre også blevet ”smittet”, med min fascination af dem. De er begyndt at bruge nogle af deres lommepenge på at købe sten, når de er med mig på messe, eller selv spørge om vi ikke kan tage i en butik inde i byen.

Vi har også købt flere af vores sten på nettet, blandt andet hos noellcrystals.com.

Så hvis du har en passion for sten og krystaller, så skal du virkelig anskaffe dig en bjergkrystal, det vil du ikke fortryde.