Teambuilding i København – Nye perspektiver til arbejdet

Det er jo efterhånden ingen hemmelighed at vores redaktion består af en gruppe garvede motorcykelentusiaster, og selvom det for os er en hobby ved siden af vores respektive jobs, ser vi det stadig som et arbejde, som vi tager seriøst. Derfor ser vi også redaktionen som et kontor, eller en arbejdsplads, hvor god kemi og samarbejde, er vigtigt for at skabe gode læseoplevelser for vores brugere. Derfor gør vi mange af det ting, man normalt ville gøre på en arbejdsplads for at udvikle samarbejde og skabe et godt arbejdsmiljø.

Dagens indlæg vil handle om vores seneste ekskursion til Sjælland, hvor vi havde planlagt en spændende dag med teambuilding i København.

Hvorfor er teambuilding en god ide?

En arbejdsplads har godt af en gang imellem at blive taget ud af de vante rammer – typisk siddende ved et skrivebord foran en computer. Ved at komme ud af kontoret møder man hinanden i en anden sammenhæng og nye omgivelser, Bare dét kan gøre, at der bliver en helt anden dynamik mellem medarbejderne.

Tilsætter man så teambuilding med forskellige aktiviteter får man en dag, hvor man ser sine kollegaer i helt nye situationer og roller – man taler måske med kollegaer, man normalt ikke taler med, og man ser hvordan ens kollegaer reagerer i forskellige situationer. Man lærer med andre sine kollegaer bedre at kende. 

Anbefaling: Team Challenge giver jer en dag i særklasse.

Hos Team Challenge fik vi en skræddersyet dag med teambuilding i København, som alle kunne deltage i. Det var en dag med fokus på samarbejde, inklusion og kommunikation. En dag med sjove opgaver og udfordringer, som favnede alle medlemmer i redaktionen.

Her på redaktionen kan vi kun anbefale Team Challenge, og vi glæder os allerede til en ny teambuilding dag med masser af sjove og spændende aktiviteter.