Nyt tag i København og en stresset weekend på djævleøen

Hej alle sammen, så er vi tilbage i det jyske atter engang. Denne gang har vi været over og få lavet nyt tag i København. Vores kommende nye københavner-hus er ved at få lagt nyt tag. En større omgang der kommer til at tage lidt tid, men med et helt nyt tag, der holder i mange mange år, så mener vi bestemt at det er investeringen værd. Det vil få husets samlet værdi til at stige, det vil varmesikre huset bedre og derfor vil der blive brug færre penge på opvarmning af huset, huset er bedre stormsikkert. Alt sammen en langt bedre en god for fornuftig investering.

København er en noget større by en vores kære Thyborøn. Derfor ligger der naturligvis også langt flere virksomheder der udfører eller lægger en nyt tag i København end der gør i Vestjylland og særligt i Thyborøn.
Derfor havde vi også noget svære ved at skulle finde frem til den korrekte tømrer eller tagdækker om man vil, som der kunne hjælpe os. Det kan være en jungle at skulle finde rundt i. Først benyttede vi os at en af de her tilbuds tjenester hvor man får tilsendt 3 tilbud fra virksomheder. Det viste sig at være noget værre rod, vi blev kimet ned konstant af virksomheder og bliver det stadigvæk. Det var slet ikke kvalificeret tilbud vi modtog. Det var desperate virksomheder der havde behov for nogle kunder.


Ved lidt google søgning rundt i et par timer, lidt efterforskning af anmeldelser fra andre tidligere kunder. Faldt vores valgt på virksomheden Carlo tagteknik – De ligger nyt tag i København og så har de til huse i Taastrup, så det var endda en lokal håndværker vi her støttede. Resultatet af vores nye tag vil vi dog først komme til endeligt at kunne se om cirka 3 ugers tid hvor Carlo tagteknik er færdige med huet. Vi glæder os enormt meget til at se vores nye flotte tag! Det er endnu et stort skidt mod vores flytning til København.