Healer hjælper os med at se klart og samle trådene

I dagens blogindlæg har jeg valgt at inddrage lidt mere personlige oplevelser, som I oftest ikke læser om her på bloggen. Men min kone har sagt god for, at jeg fortæller jer lidt om vores private samtaler med en healer, som hjalp os gennem nogle ægteskabelige udfordringer for nogle år tilbage.

Min kone og jeg havde igennem længere tid oplevet knusninger på den ægteskabelige front, og da vi ikke havde specielt megen lyst til at gå i parterapi, blev vi enige om, at konsultationer hos en healer måske kunne være løsningen på vores små uoverensstemmelser i dagligdagen.

Healer sætter spot på ægteskabelige forviklinger

Egentlig var der ikke så spektakulære uoverensstemmelser mellem os, men der opstod fra tid til andet gnidninger mellem os, som vi ikke kunne forstå, hvor kom fra. Det ville vi gerne vende med en healer for at finde ud af, om han kunne gøre os klogere på os selv og hinanden. Derfor kontaktede vi Krystal & Healerhuset i Hedehusene, som ikke ligger langt fra vores hjem i Vanløse.

Fidusen ved at konsultere en healer er den, at man altid kan blive klogere på sig selv, og hvem vil ikke gerne kunne agere mere indsigtsfuld i ens daglige relationer? Det ville vi i al fald gerne, og vi have også en ide om, at en healer kunne visualisere, om der var usynlige elementer i vores forhold, som vi fejlagtigt ikke tillagde den helt store betydning i vores ægteskab.

Til vores store forbavselse påviste vores healer, at det var de få og meget enkle elementer i dagligdagen, som havde stor indvirkning på vores samvær og hengivenhed overfor hinanden. Det var lidt af en øjenåbner for os, for det havde vi da slet ikke spekuleret på, kunne have så stor indflydelse på relationen. Til al held havde vores healer nogle rigtig gode tips til, hvordan vi kunne anerkende disse elementer, så de blev en del af vores ægteskabelige liv uden at vælte hele læsset.

Nu er ægteskabet næsten som en dans på roser

Nu skal man alt andet i huske på, at træerne som bekendt ikke vokser ind i himlen, men vi har helt klart lært en del af vores samtaler med vores healer fra Hedehusene. Vi har fået mere indsigt i og respekt for hinandens små finurligheder, som vi faktisk er begyndt at sætte meget mere pris på end før.

Det er de små begivenheder i livet, som gør det værd at leve. Det er vi og vores ægteskab et levende bevis på, og vi skylder vores healer en stor tak for at åbne vores øjne og hjerter og få øje på netop dette gode ved vort ægteskabelige liv.