Brenderup Trailer 1300 kg til transport af motorcykel

Dengang vi lejede en trailer til transport af Jørgens Kawasaki Ninja 1200cc, var vi meget observante på at vi skulle finde en trailer der kunne holde til noget robust. Men også på samme tid sørge for at Jørgens Kawasaki, var sikkert spændt fast og beskyttet under transporten. 

Jeg gjorde mig selv til direktør for transporten og begyndte så at undersøge efter en trailer 1300 kg med bemser.
Af erfaring vidste jeg nemlig at en trailer 1300 kg var det der skulle til, for at transportere Kawasakien sikkert. Vores transport lå fra Ejby til Tønder, så det var utroligt heldigt at jeg faldt over en virksomhed som kunne tilbyde mig lige det jeg søgte efter. Kondal Trailercenter har nemlig en Brenderup 7260BR Trailer 1300 kg, og endnu bedre så har de et trailercenter både i Ejby og i Tønder så vi fik et tilbud på at leje traileren fra Ejby og aflevere det hos deres partner i Tønder. PERFEKT, hvis jeg selv på sige det. 

Selvom det for Jørgens kone (Lis) var vigtigt at prisen på udlejningen af en trailer 1300 kg, så var det altså Jørgens første prioritet at hans Kawasaki Ninja 1200cc, var sikker og beskyttet under hele turen. Men heldigvis for Lis fandt vi Kondal Trailercenter som har utroligt fornuftige priser på udlejning og køb af trailer 1300 kg, så det var uden tvivlt den rigtige virksomhed vi var landet på. 

Nok at sige om den fede trailer 1300 kg, vores transport tur gik som smurte sild i en Tønde, og Jørgen har nu fået transporteret sin elskede Kawasaki Ninja 1200cc til Tønder hvor deres sommerhus står så den er klar til at blive brugt til sommer. Her har vi alle planer om at tage smukke ture gennem Jylland på vores elskede motorcykler!